1116822_13627-10_leidschendam_heuvelzijdeI_DSC_1814.jpg

Klantenservice

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement heeft speciaal voor u een Klantenservice website gelanceerd. Van hieruit kunt u eenvoudig met één klik op de knop ons diverse verzoeken sturen. Dit kunnen verzoeken zijn betreffende reparaties, maar ook met al uw andere vragen of suggesties kunt u hier terecht.

Hieronder kunt u selecteren van welke optie u gebruik wenst te maken. Door op de desbetreffende knop te klikken kunt u ons uw bericht middels e-mail op de hoogte brengen. Of u kunt eventueel inloggen voor de daarvoor bestemde portalen of intranetten.
Wij hopen u hiermee van dienst te kunnen zijn.

Calamiteiten en bouwkundige problemen

Calamiteiten na kantoortijd
Voor calamiteiten na kantoortijd of in het weekend kunt u bellen met
079 - 329 66 88
u wordt dan rechtstreeks doorgeschakeld met onze boodschappendienst.

Bouwkundige onderhoudsproblemen
Voor niet spoedeisende onderhoudsklachten kunt u bellen naar 088 - 12 66 666
of mail ons technischedienst@hof-rijnland.nl.

Internetportaal
Onderhoudsklachten kunt u ook via ons InternetPortaal doorgeven als u in het bezit bent van een gebruikersnaam en wachtwoord.

Nieuws

Interview Bert van Lunteren"Van 't Hof Rijnland, een partij waar je niet omheen kunt."

82704_Bert-van-Lunteren.png

Bert van Lunteren is inmiddels een maand werkzaam als directeur bij Van ’t Hof Rijnland. Met de komst van Bert is er een focus komen te liggen op het verder ontwikkelen van diensten voor de eindgebruikers van het vastgoed.

Lees meer

Van ’t Hof Rijnland als expatadviseur

Nederland staat op de dertiende plek van populairste landen voor expats. Door de internationale organisaties, zoals bijvoorbeeld het internationale gerechtshof, Shell en Europol, is Den Haag een populaire expatstad. Ook de regio´s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven zijn gewild onder de werkende buitenlanders. Deze groep hecht veel waarde aan comfort & gemak en stelt daarnaast  hoge eisen aan de kwaliteit en uitrusting van hun huurwoning. Vaak hebben zij een hoger budget dan hun Nederlandse collega’s. Dit komt door de onkostenvergoeding die zij van hun werkgever ontvangen. Expats kiezen daarom bijna altijd voor huren in het luxere segment.

Lees meer