Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en voor social media. Wil je meer weten over deze cookies, lees dan onze privacy disclaimer en de uitleg over cookies
Door hiernaast op "Akkoord" te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden. Wil je niet alle soorten cookies toestaan, klik dan op "Cookie instellingen aanpassen".

Privacy Disclaimer

PRIVACYVERKLARING

 

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement B.V. verwerkt persoonsgegevens. In deze verklaring informeren wij onze klanten hoe wij met deze persoonsgegevens omgaan. Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. De meest recente versie publiceren wij op onze website.

 

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie verschaffen over natuurlijke personen. Wij gebruiken deze gegevens voor de volgende doeleinden:

- om u van dienst te kunnen zijn bij bijvoorbeeld het zoeken naar een huurwoning;

- ter uitvoering van een (huur)overeenkomst of;

- omdat u lid bent van een Vereniging van Eigenaars waarvoor wij het beheer voeren;

- Als u contactpersoon bent van een bedrijf waar wij een relatie mee hebben

 

De hoeveelheid persoonsgegevens is afhankelijk van het doel van de verwerking. Zo zullen wij bijvoorbeeld meer persoonsgegevens nodig hebben indien wij moeten beoordelen of u een woning kunt huren, dan wanneer u lid bent van een Vereniging van Eigenaars.

 

Wat doen wij met uw persoonsgegevens

Als u klant bij ons bent of wilt worden, dan gebruiken wij uw persoonsgegevens allereerst om contact met u te kunnen houden. In het kader van een afgesloten of af te sluiten overeenkomst, kunnen wij uw naam ook aan anderen doorgeven. Als u huurder bent of wilt worden, dan geven wij uw gegevens door aan onze opdrachtgever, de verhuurder. Ook kunnen wij uw naam doorgeven aan een aannemer, loodgieter of andere uitvoerder, als die voor onderhoudswerkzaamheden contact met u moet opnemen. Soms is het noodzakelijk om uw gegevens door te geven aan een incassobureau of deurwaarder ter incasso van een achterstand in betalen. Ook kan de wetgeving ons verplichten om uw gegevens te verstrekken aan een overheidsinstantie zoals de belastingdienst.

 

Welke gegevens verwerken wij

Wij verwerken niet meer gegevens dan die voor het doel (gaan huren van een woning, lid zijn van een VvE, etc) noodzakelijk zijn. In principe verwerken wij geen bijzondere persoonsgegevens. Dat zijn gegevens over bijvoorbeeld uw gezondheid, ras, geaardheid of strafrechtelijk verleden. Indien u ons zelf vraagt om deze gegevens vast te leggen, dan doen wij dit uitsluitend met uw uitdrukkelijke toestemming en indien dit voor onze dienstverlening noodzakelijk is.

 

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken?

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) moeten wij een grondslag hebben om uw gegevens te verwerken. In vrijwel alle gevallen verwerken wij uw gegevens om uitvoering te kunnen geven aan een (beoogde) overeenkomst. In andere gevallen verwerken wij uw gegevens alleen indien u hiervoor toestemming hebt gegeven.

 

Publicatie en Cookies

Wij publiceren uw persoonsgegevens niet. Op onze site kunnen wij gebruik maken van cookies. Als dat zo is, dan wordt er een mededeling getoond waarin wij u uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Uw verdere gebruik van onze dienst vatten wij op als toestemming voor dit gebruik van cookies. Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt. Met derden die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies en applicaties. Toch hebben wij geen volledige controle op wat de aanbieders van deze applicaties zelf met de cookies doen wanneer zij deze uitlezen. Voor meer informatie over deze applicaties en hoe zij met cookies omgaan, zie graag de privacy verklaringen van deze partijen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen).

 

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze dienst gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren via het maskeren van het laatste octet van het IP-adres.

 

Veiligheid

Het is onze verantwoordelijkheid om uw gegevens te beveiligen. Hiertoe hebben wij zowel organisatorische als technische maatregelen genomen om te zorgen dat uw persoonsgegevens niet in onrechtmatige handen komen of verloren gaan. Onze medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht.

 

Bewaartermijn

Zolang u klant bij ons bent of wilt worden, bewaren wij uw persoonsgegevens. Soms moeten wij uw gegevens langer bewaren, bijvoorbeeld omdat er financiële transacties zijn geweest waar de wet een langere bewaartermijn voorschrijft. In dat geval zullen wij uw gegevens waar mogelijk vervangen door een pseudoniem.

 

Uw rechten

Volgens de AVG heeft u de volgende rechten:

- Recht op Inzage in uw persoonsgegevens

- Recht op correctie van uw persoonsgegevens

- Recht op verwijdering van uw persoonsgegevens

- Recht op intrekken van toestemming

- Recht op bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

- Recht op bezwaar tegen geautomatiseerde besluitvorming

 

Uiteraard kunnen wij uw gegevens alleen verwijderen indien de overeenkomst dat toelaat (bijvoorbeeld als u nog een woning bij ons huurt, dan kunnen wij uw gegevens (nog) niet verwijderen) of de wet geen langere bewaartermijn voorschrijft.

 

U kunt uw verzoeken richten aan ons kantoor te Zoetermeer, Postbus 612, 2700 AP  Zoetermeer, t.n.v. mevrouw C. van Grevenbroek. Voegt u bij uw verzoek een kopie identiteitsbewijs toe (met doorgehaald BSN-nummer en pasfoto), zodat wij zeker weten dat alleen u uw eigen gegevens kunt inzien. Wij zullen uw verzoek binnen 4 weken behandelen.   

 

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 28 mei 2018

Nieuws

Appartementen Nieuw Kijkduin in Den Haag opgeleverd

Nieuw Kijkduin staat op een werkelijk unieke plek in Nederland, op 50 meter afstand van de duinen en de Noordzee: 365 dagen huren op uw vakantieadres!

Afgelopen zaterdag zijn de nieuwbouwappartementen aan de Deltapromenade in Den Haag (Kijkduin) opgeleverd aan de huurders.

Er zijn nog enkele appartementen te huur: www.HurenAanDeltaplein.nl.

Nieuw Kijkduin is een belegging van Amvest, namens AEGON.



Lees meer

Woontoren De Hoge Regentesse opgeleverd aan het ASR Dutch Core Residential Fund

Aan de zuidkant van Den Haag centrum hebben HD Groep en Van Wijnen op donderdag 29 oktober het nieuwbouwproject De Hoge Regentesse opgeleverd aan het ASR Dutch Core Residential Fund, het woningfonds van a.s.r. real estate. De woontoren van circa 70 meter hoog is met zijn hoogte, solitaire ligging en aansprekende architectuur een echte eyecatcher aan de zuidkant van het Haagse centrum. 

Afgelopen vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober ontvingen de huurders de sleutel van één van de 128 appartementen. Het overgrote deel van de appartementen is verhuurd. Op dit moment is er nog slechts één appartement beschikbaar.

Het ASR Dutch Core Residential Fund is eigenaar van 128 appartementen en drie commerciële ruimtes (ca. 3.000 m2) op de begane grond van de woontoren. Alle appartementen in de 23 verdiepingen hoge woontoren zijn gasloos, voorzien van een WKO-systeem en aangesloten op een eigen warmtepomp.

 

Lees meer

Marit Woltman: “Alleen met maatwerk kunnen we opdrachtgevers optimaal bedienen”

“Sinds een maand ben ik aan de slag bij Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement en die maand is voorbij gevlogen kan ik wel stellen! Ik ben verantwoordelijk voor de vestiging Den Haag en tevens senior propertymanager voor de Amvest portefeuille hier in de Hofstad. Een prachtige portefeuille met high-end appartementencomplexen maar ook eengezinswoningen en sociale huur. Juist die variëteit maakt deze portefeuille zo interessant. Deze eerste maand vloog voorbij door een volle agenda, maar ook de hartelijke verwelkoming van het team maakte dat ik al snel mijn draai vond. Dat ik het residentieel vastgoedmanagement al jaren goed in de vingers heb, werkt natuurlijk ook mee in mijn voordeel voor deze veeleisende rol” vertelt Marit enthousiast.

Lees meer