1115883_netherlands-landscape-sky-clouds-70846.jpg

Interview Bert van Lunteren"Van 't Hof Rijnland, een partij waar je niet omheen kunt."

82704_Bert-van-Lunteren.png

Bert van Lunteren is inmiddels een maand werkzaam als directeur bij Van ’t Hof Rijnland. Met de komst van Bert is er een focus komen te liggen op het verder ontwikkelen van diensten voor de eindgebruikers van het vastgoed.

Waarom Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement?”
“Van ’t Hof Rijnland staat bekend als een degelijke, stabiele en kwalitatief hoogwaardige property managementorganisatie. Een partij waar je niet omheen kunt. Bij klanttevredenheidsonderzoeken komt Van ’t Hof Rijnland doorgaans in de top drie voor. Ook wordt er met regelmaat door mensen uit de markt enthousiast gesproken over de organisatie. De keuze was dan ook logisch.”

“Hoe is je eerste maand bevallen?”
“Vanaf dag één heb ik het gevoel gekregen welkom te zijn. Ik heb direct kennis gemaakt met alle afdelingen en veel individuele gesprekken gevoerd. Ik werd warm onthaald. De positieve geluiden over Van ’t Hof Rijnland zijn absoluut waar. In de afgelopen vier weken heb ik gezien dat Van ’t Hof Rijnland een zeer moderne organisatie is, die diverse interessante diensten biedt. In het naar buiten brengen hiervan is de organisatie erg bescheiden. Wat mij betreft mag de organisatie wat extraverter worden en trots zijn op wat zij doet en bereikt! Ik ga mij hier mee bezighouden."

“Hoe zie jij de toekomst van Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement?”
"De markt staat behoorlijk onder druk en verandert veel sneller dan de jaren daarvoor. Voor mij is het een mooie uitdaging bezig te zijn in een markt die onderhevig is aan vele en snelle veranderingen. Zowel aan de kant van de gebruikers als de beleggers, stakeholders en anderen die te maken hebben met de vastgoedbranche. Van ’t Hof Rijnland wil tijdig en blijvend op die veranderingen inspringen. Dit vergt extra flexibiliteit en een proactieve benadering van onze medewerkers. Daarom zocht zij iemand die zich bezig ging houden met people management en het overbrengen van de beleving bij de gebruikers en opdrachtgevers.”

“Wat kun je vertellen over je nieuwe collega’s?”
“Zonder onze ruim 130 medewerkers zijn wij geen Van ’t Hof Rijnland. Samen zullen wij het bedrijf die flexibiliteit en attitude gaan geven. Voor mij kan het niet mooier: het is mijn passie om met mensen samen te werken en hen te leren hun eigen verantwoordelijkheden te nemen. Wat mij betreft was dit de perfecte kans voor beide partijen. De medewerkers van Van ’t Hof Rijnland zijn zeer betrokken, deskundig en loyaal. Ze willen graag mee veranderen in deze markt. Samen gaan wij dan ook Van ’t Hof Rijnland op de kaart zetten als een moderne, proactieve en innovatieve vastgoedmanagementorganisatie, daar heb ik alle vertrouwen in."

“Wat is de behoefte van de gebruiker?”
“Wij merken dat het product niet langer meer het enige is waar de klant waarde aan hecht. De beleving wordt steeds belangrijker. Van ’t Hof Rijnland doet er alles aan om hun huurders en opdrachtgevers deze beleving mee te geven. Zo regelt de organisatie onder andere een BBQ in een studentenflat in Groningen, heeft zij laundry’s in exploitatie en biedt zij advies aan expats. Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijke aanvullende diensten voor de gebruikers en eigenaren van het vastgoed.”

“Wat zijn jouw plannen voor 2018?”
"Er is samen met de medewerkers een strategisch plan opgesteld. Onze slogan “Smart in Housing” geeft aan dat wij ons 100% concentreren op de woningmarkt, waarbij de beleving van de huurder een belangrijke factor is. In 2018 is ons doel om de beleving van de huurders (en de eigenaren bij de VvE’s) nog meer aandacht te geven. Om dit goed te doen, gaan wij veel meer processen automatiseren, zal het digitaliseren worden uitgebouwd en treffen wij voorzieningen waardoor het voor de klant makkelijker wordt om contact met ons op te nemen. Zo zijn wij bezig met het ontwikkelen van vernieuwde en nieuwe diensten waar de gebruiker behoefte aan heeft. Medewerkers kunnen op die manier veel meer bezig zijn met het efficiënt helpen van de klant. Wij gaan in 2018 onder de aandacht brengen dat wij meer zijn dan alleen een degelijke vastgoedmanagementorganisatie."

 

Van ’t Hof Rijnland – “Smart in Housing”

 

 

Actueel nieuws

Campus Zonnelaaneen complex waar de beleving centraal staat

82787_Campus-Zonnelaan-2.JPG

Lawrence Cadogan is Locatiemanager in Groningen en beheert hier de noordelijke vastgoedportefeuille van Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement. Naast vrije sector complexen beheert hij ook het  studentencomplex Campus Zonnelaan. Dit complex telt 284 zelfstandige studio’s met een eigen keuken, badkamer en toilet. Ook is er een gezamenlijk dakterras met uitzicht over de hele stad. Lawrence vertelt wat er zo speciaal is aan Campus Zonnelaan.

Lees meer

Het digitaliseren van het verhuurprocesWilko Vermeulen vertelt

82774_wilko.png

Bij Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement is het digitaliseren van processen een wezenlijk onderdeel van het optimaliseren van de dienstverlening. Wilko Vermeulen houdt zich onder andere bezig met het digitaliseren van het verhuurproces. Wilko is manager van de afdeling Verhuur.

Lees meer

Hospitality in de vastgoedbranche

82761_Sander-Allegro.jpg

Van ’t Hof Rijnland vindt hospitality zeer belangrijk. Maar wat is hospitality nu eigenlijk? Wat zijn de trends en hoe vertaal je die naar de vastgoedbranche? Wij spraken met hospitality-expert Sander Allegro. Met zijn bedrijf Allegro INNovationS ondersteunt en adviseert hij organisaties bij innovatieve, klantgerichte strategieontwikkeling én uitvoering. Ook is hij een veelgevraagde motivatiespreker.

Lees meer

Archief