1115883_netherlands-landscape-sky-clouds-70846.jpg

Bert van Lunteren versterkt het directieteam Van ’t Hof Rijnland

Van ’t Hof Rijnland heeft per 13 november 2017 haar directieteam versterkt met de komst van Bert van Lunteren. Het directieteam bestaat vanaf dat moment, naast Bert van Lunteren, uit de algemeen directeur Robert Kaufmann en Maurice Kuijten. Bert van Lunteren heeft voorgaande jaren, vanuit directiefuncties, bij een aantal property managementorganisaties gewerkt.

Robert Kaufmann vertelt enthousiast: “Met meer dan 30.000 huur- en koopwoningen in beheer, is Van ’t Hof Rijnland gespecialiseerd in het Property- en VvE Management van huur- en koopwoningen. In de huidige vastgoedmarkt zijn hospitality management en property management een logische combinatie, die niet meer weg te denken is.” Verder vertelt Robert Kaufmann dat: “Naast het optimaliseren en digitaliseren van de kernactiviteiten property management en het VvE Management, zal er met de komst van Bert ook een focus liggen op het verder ontwikkelen van diensten voor de gebruikers van het vastgoed.”

Van ’t Hof Rijnland werkt vanuit haar kantoren in Zoetermeer, Den Haag, Utrecht en Groningen met 130 medewerkers.

Margriethilde.nl
Bert van Lunteren
Bert van Lunteren

Actueel nieuws

Nieuw beheer voor Van 't Hof Rijnland

82675_VHR-2.jpg

Met ingang van 1 november heeft Van ’t Hof Rijnland weer 116 appartementen en 1 woon-/winkelpand in beheer genomen. De objecten zijn in belegging bij meerdere eigenaars.

Lees meer

De evolutie van studentenhuisvestingvan huisjesmelkers naar institutionele belegger

Een aantal jaar geleden waren studenten tevreden met een tweede- of zelfs derdehands studentenkamer. ‘Zo goedkoop mogelijk wonen’, was het motto. Inmiddels zijn de studenten veeleisend geworden. De luxe studentenkamer wordt steeds populairder.

Lees meer

Nieuwe projecten in beheer namens CBRE Global Investors

Houtwerf, Nieuwegein:  48 appartementen
Houtwerf, Nieuwegein:  48 appartementen
De Nieuwe Wereld (projectnaam),   Utrecht:  31 eengezinswoningen
De Nieuwe Wereld (projectnaam),   Utrecht:  31 eengezinswoningen
Droomtuinlaan, Vleuten: 47 appartementen
Droomtuinlaan, Vleuten: 47 appartementen

Per 1 oktober heeft Van ’t Hof Rijnland namens CBRE Global Investors drie nieuwe projecten in de Utrechtse regio in beheer gekregen.

Lees meer