1117360_werkbestand_groep-2.png

Maak kennis met ons team

Vanaf 1995 voert VHR propertymanagement uit voor vastgoedbeleggers: van groot (pensioenfondsen inst.) tot klein (part.) Circa 140 medewerkers werken in kantoren te Zoetermeer, Den Haag, Utrecht en Groningen, dag in dag uit met veel kennis en kunde bij VHR. Het doel van alle medewerkers is om zowel de vastgoedbeleggers als huurders als eigenaars in alle facetten binnen de vastgoedbranche tevreden te stellen en te houden. Als gevolg van de veranderingen in de wereld om ons heen, vindt er binnen VHR op dit moment een transitie plaats. Hierdoor zijn wij in staat om nog klantvriendelijker en resultaat gerichter - voor ons stakeholders -  te werk te gaan. Wij zijn trots dat wij deze werkzaamheden, van verhuur tot onderhoudsbegeleiding, van VvE management tot marktanalyse en van resident services tot administratie binnen de vastgoedbranche voor zoveel verschillende partijen mogen uitvoeren en blijven dat graag in de toekomst met succes doen!

Nieuws

Interview Bert van Lunteren"Van 't Hof Rijnland, een partij waar je niet omheen kunt."

82704_Bert-van-Lunteren.png

Bert van Lunteren is inmiddels een maand werkzaam als directeur bij Van ’t Hof Rijnland. Met de komst van Bert is er een focus komen te liggen op het verder ontwikkelen van diensten voor de eindgebruikers van het vastgoed.

Lees meer

Van ’t Hof Rijnland als expatadviseur

Nederland staat op de dertiende plek van populairste landen voor expats. Door de internationale organisaties, zoals bijvoorbeeld het internationale gerechtshof, Shell en Europol, is Den Haag een populaire expatstad. Ook de regio´s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven zijn gewild onder de werkende buitenlanders. Deze groep hecht veel waarde aan comfort & gemak en stelt daarnaast  hoge eisen aan de kwaliteit en uitrusting van hun huurwoning. Vaak hebben zij een hoger budget dan hun Nederlandse collega’s. Dit komt door de onkostenvergoeding die zij van hun werkgever ontvangen. Expats kiezen daarom bijna altijd voor huren in het luxere segment.

Lees meer