1116523_00000-01_Valkenburg_Duyfrak_I_DSC_9326.jpg
1116528_Laan-van-Wateringseveld--01.jpg

Van 't Hof Rijnland "Smart in Housing"

Onze slogan zegt het al: wij zijn expert op het gebied van housing. Zowel voor huurwoningen als voor het VvE-beheer van koopappartementen maakt u met Van 't Hof Rijnland Vastgoedmanagement altijd een goede keuze.

Met meer dan 30.000 huur- en koopwoningen in beheer is Van 't Hof Rijnland één van de grootste aanbieders in Nederland. Op elk moment hebben wij een ruim assortiment aan woningen te huur.

Via onze 5 kantoren, in Zoetermeer, Den Haag (Ypenburg), Den Haag (WTC), Groningen en Utrecht, is er altijd een kantoor dichtbij voor uw gemak.

De woningen die wij beheren verkeren in goede staat. Indien er onverhoopt toch een reparatie noodzakelijk is, staat onze technische dienst 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. Wij werken met speciaal geselecteerde aannemers, waardoor de zorg voor ons vastgoed en dus uw woning immer gewaarborgd is.

Via onze eigen website projecteren wij een groot deel van ons beschikbare als ook ons totale aanbod. Op onze site is ook allerlei nuttige informatie te verkrijgen.

Vastgoedmanagement is het optimaliseren van de beleggingskwaliteit en de gebruiksmogelijkheden van onroerend goed. Vastgoedmanagement is het uitvoeren van en het adviseren over het beleid van een opdrachtgever, waarbij de belangen van verhuurder en huurder optimaal geïntegreerd dienen te zijn.

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement is de specialist binnen dit vakgebied. Onze organisatie kenmerkt zich door een gedegen kennis van de regionale onroerendgoedmarkt. Korte lijnen, deskundigheid en ‘personal touch’ van onze medewerkers garanderen een kwalitatief hoogstaand beheer van uw belegging.

Door ons netwerk van front offices is er altijd een regionale vestiging in de buurt van uw onroerend goed. Door onze omvang zijn wij in staat om  een goed beeld van de gehele regionale onroerendgoedmarkt te hebben. Het fundament van vastgoedmanagement wordt gevormd door de pijlers: accountmanagement, technisch management, financieel management en management voor Verenigingen van Eigenaars (VvE). De nauwe samenwerking tussen deze bedrijfsonderdelen zorgt voor een totaalpakket van het onroerend goed.

Nieuws

Interview Bert van Lunteren"Van 't Hof Rijnland, een partij waar je niet omheen kunt."

82704_Bert-van-Lunteren.png

Bert van Lunteren is inmiddels een maand werkzaam als directeur bij Van ’t Hof Rijnland. Met de komst van Bert is er een focus komen te liggen op het verder ontwikkelen van diensten voor de eindgebruikers van het vastgoed.

Lees meer

Van ’t Hof Rijnland als expatadviseur

Nederland staat op de dertiende plek van populairste landen voor expats. Door de internationale organisaties, zoals bijvoorbeeld het internationale gerechtshof, Shell en Europol, is Den Haag een populaire expatstad. Ook de regio´s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven zijn gewild onder de werkende buitenlanders. Deze groep hecht veel waarde aan comfort & gemak en stelt daarnaast  hoge eisen aan de kwaliteit en uitrusting van hun huurwoning. Vaak hebben zij een hoger budget dan hun Nederlandse collega’s. Dit komt door de onkostenvergoeding die zij van hun werkgever ontvangen. Expats kiezen daarom bijna altijd voor huren in het luxere segment.

Lees meer